TOP 7 motive pentru care ar trebui sa schimbi apartamentul vechi cu unul nou
Atunci cand te gandesti la motivele pentru care ar trebui sa renunti la apartamentul vechi si sa cumperi unul nou, iti vin in minte cateva argumente evidente: iti doresti mai mult spatiu, precum si mai multa siguranta.

O locuinta cumparata intr-un ansamblu rezidential nou vine la pachet cu o serie de avantaje foarte greu de ignorat:

1. O poti amenaja dupa bunul plac

Atunci cand cumperi o locinta noua, o achizitionezi, de obicei, fara mobila, insa cu finisaje de foarte buna calitate. In acel moment iti poti pune imaginatia la treaba si poti amenaja locuinta dupa bunul plac. O poti face sa arate asa cum ti-ai dorit intotdeauna sa se prezinte casa in care locuiesti. Apartamentul tau va reflecta, astfel, propria ta personalitate, si nu personalitatea si deciziile altcuiva, conform newhomesource.com.

2. Poti face o adevarata afacere

Unele locuinte aflate in ansambluri rezidentiale noi sunt mult mai ieftine decat ne-au obisnuit preturile din marile orase. Spre exemplu, pretul mediu de vanzare pe metrul patrat este de peste 1.300 de euro in centrul Bucurestiului si 880 de euro in cartierele periferice. Cu toate acestea, exista si oferte mult mai tentante. Spre exemplu, unul dintre aceste apartamente noi in Bucuresti are preturi mai mici de 700 euro pe metrul patrat, iar proprietarii vor beneficia de acces controlat, paza permanenta, spatii verzi si gradini interioare, loc de joaca pentru copii, clinica medicala, supermarket, salon de 


Stiri